Naši Prijatelji,

Knjiga Znanja je prevedena na naš jezik 2001. i naše studije teku punim zamahom kroz seminare i obučavanje unutar programa Knjigu Znanja.

Ove studije uključuju redovna besplatna sedmična obučavanja i seminare, gde se Knjiga Znanja čita i objašnjava.

Naš cilj je da proniknemo u duboko značenje ovih poruka, kao i da pomognemo u napretku svesti čovečanstva putem refleksije energije.

Na ovaj način, mi stavljamo u dejstvo programe služenja ljudskom biću, koje nastoji da dosegne višu svest o Ljudskim vrednostima, kao i programe koji pomažu našoj istrošenoj planeti u njenoj potrebi da se obnovi pročišćavanjem negativnosti putem pozitivnih energetskih refleksija.

Za brži napredak svesti, preporučili bismo SVETLOST kao uvodnu knjigu za KNJIGU ZNANJA i SVETU OD SVEMIRA kao Referentnu Knjigu.

Za više informacija o našim seminarima i programima obučavanja, možete nam se obratiti emejlom: info@knjigaznanja.co.rs ili posetite kontakti stranica da proverite postoji li studijska grupa u vašoj oblasti.


  • SVA uvodna predavanja o Knjizi Znanja su besplatna i otvorena za javnost. Na njima ćete čuti najosnovnije informacije o Knjizi i njenom planetarnom programu ujedinjavanja. Takođe, oni koji žele će dobiti na poklon Uvodni Set od 3 poglavlja iz Knjige Znanja, kako bi imali priliku da dožive njenu energiju i informacije.